SPORBAR KVALITET TIL TIDEN

For os hos Randers Tandhjulsfabrik handler kvalitet ikke bare om det enkelte produkts beskaffenhed. Kvalitet er værdi som går igen i alle vores processer, fra håndtering af råmaterialet hele vejen ud til leveringen af produktet.

Vi stræber konstant mod at gøre tingene smartere og bedre, så vi kan forbedre vores allerede høje kvalitetsniveau og sikre konkurrencedygtige priser. Bl.a. investerer vi løbende i ny teknologi til produktion og dokumentation af kvalitet. Vi ligger stor vægt på at producere tandhjul og transmissionsløsninger med stor præcision. Alle dele af vores processer tager udgangspunkt i velgennemprøvede koncepter, som har til formål at sikre kvalitet. En proces der foretages i dialog med kunden, så vi sikrer den efterspurgte kvalitet. Kvalitet der er dokumenteret med ISO: 9001-certificering

Igennem vores unikke og gennemprøvede systemer, kan vi spore ordrer, hele vejen fra råmaterialet ud til kunden. Det sikrer at man hele tiden kan følge status på sin ordre igennem produktionen. Men det betyder også at vi kan identificere produktet ved evt. reklamationer.

     

Vi er specialiserede i at foretage målinger og dokumentation af kvalitet på vores højteknologiske måleudstyr. Kunden vælger selv, hvilke faktorer der måles på under vejledning af vores kompetente medarbejdere.

Vores medarbejdere er passioneret omkring kvalitet. Kontakt os her for at høre hvordan vi sikre den i dit produkt.   

​Randers Tandhjulsfabrik A/S  •  Haraldsvej 19, DK-8960 Randers SØ  •  Telefon: +45 8642 4177  •  E-mail: info@tandhjul.dk  •  CVR: 14986219