KOMPETENT VEJLEDNING AF ERFARNE MEDARBEJDERE

Hos os på Randers Tandhjulfabrik er tilfredse kunder et af de vigtigste kriterier for vores succes. Derfor strækker vi os langt for at assistere og vejlede vores kunder hele vejen fra designprocessen. Vi tilbyder en række services der skal sikre den mest effektive proces og den bedst mulige kvalitet på det færdige produkt.  

VI har over 90 års erfaring med produktion af tandhjul. Erfaring vi bruger til at vejlede vores kunder i at finde den rigtige løsning for dem - både teknisk og økonomisk. Vi tilbyder som standard gennemgang af design på tegninger og vejleder om alt fra valg af materiale til kvalitetskrav. Vi udfører produktion af prototyper til nye kunder eller nye produkter hos eksisterende kunder.

På brugte tandhjul tilbyder vi at foretage analyse af emnets tilstand, for at vurdere omfanget af evt. renovering og forventet levetid.

Vi tilbyder global levering med fokus på  effektiv ordrebehandling, stor leveringsikkerhed og hurtig leveringstid, som kunden kan planlægge sin produktion efter. Til vores faste kunder laver vi rammeaftaler med mulighed for just-in-time-levering ved at producere til lager på vores eget lagerhotel. Vores leveringsbetingelser kan du læse her. 

Vil du vide med om vores services og levering kan du kontakte en af vores erfarne sælgere her. 

​​

​Randers Tandhjulsfabrik A/S  •  Haraldsvej 19, DK-8960 Randers SØ  •  Telefon: +45 8642 4177  •  E-mail: info@tandhjul.dk  •  CVR: 14986219