VI HOLDER HJULENE IGANG

Randers Tandhjulsfabrik er en af Skandinavens førende producenter af specialtandhjul og transmissionsløsninger. Vi har mere end 100 kunder i 14 lande. Vores primære geografiske marked er Nordeuropa, men vi har også kunder i bl.a. Indien, USA og Italien.

Der sidder tandhjul fra Randers Tandhjulsfabrik i utallige maskiner og produkter rundt omkring i verden. Vores primære kunder er multinationale OEM- og nichefokuserede virksomheder indenfor offshore samt skibs, transport og maskinindustrien. 90 % af vores produktion går inddirekte til eksport.

Vi har eksisteret siden 1920 som en ordreproducerende virksomhed og råder over 12.000 km² topmoderne produktionsfaciliteter i Kristrup i udkanten af Randers. Vi har 47 medarbejdere tilknyttet.

Randers Tandhjulsfabrik er en familieejet virksomhed med stærke værdier, med en professionel bestyrelse. I 2015 gennemførte vi et succesfuldt generationsskifte, med introduktion af en ny adm. direktør udefra.

Vores kompetente medarbejdere, investering i ny teknologi, langvarige partnerskaber med kunder og konstant fokus på kvalitet til konkurrencedygtige priser er vores opskrift på succes.

Vores værdier har fulgt vores virksomhed i gennem det meste af vores historie og bygger på den grundlæggende opfattelse at vores vigtigste succeskriterie er vores kunders tilfredshed. Læs mere om vores værdier her

Vi har taget 90 års viden og erfaring med tandhjul og brugt det til konstant at udvikle vores kompetencer. Vi står på et solidt historisk fundament og bruger det til at række mod fremtiden. Læs mere om vores historie her.

Vi har ambitioner om at blive Nordeuropas førende leverandør af tandhjul og transmissionløsninger. Vil vil være de bedste til at vejlede vores kunder, sikre kvalitet og konstant skabe forbedringer. Læs mere om vores vision her.​

​Randers Tandhjulsfabrik A/S  •  Haraldsvej 19, DK-8960 Randers SØ  •  Telefon: +45 8642 4177  •  E-mail: info@tandhjul.dk  •  CVR: 14986219