EN FREMTID MED TANDHJUL​

VIL DU VÆRE EN DEL AF HOLDET?

​En stor del af vores vedvarende succes skyldes kompetente medarbejdere, der har lyst til at være med til at udvikle og forbedre. vi søger løbende talentfulde udviklingsingenører, operatører, industriteknikere og administrative medarbejdere. Alle stillinger med mulighed for udfordrende opgaver og hvor selvstændigt initiativ og ansvar er værdsat.   

Vi er en virksomhed hvor det er spændende og udfordrende at arbejde, samtidigt med at vi har skabt rammen for samarbejde og en god kollegaånd.    

Ønsker du at være en del af Randers Tandhjulsfabrik? Når vi søger nye medarbejdere kan du se jobopslag under ledige stillinger. Ellers kan du altid sende en uopfordret ansøgning, hvis du mener du er den nye kollega vi leder efter.      

 

​Kunne du tænke dig at arbejde på Randers Tandhjulsfabrik?Indtast dine oplysninger og vedhæft din uopfordrede ansøgning og CV, så kigger vi på din ansøgning næste gang vi skal besætte en stilling.

 
 
 
Vedhæft ansøgning *
 
Vedhæft CV *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Randers Tandhjulsfabrik A/S  •  Haraldsvej 19, DK-8960 Randers SØ  •  Telefon: +45 8642 4177  •  E-mail: info@tandhjul.dk  •  CVR: 14986219