EFFEKTIVE PROCESSER OG TOPMODERNE TEKNOLOGI

​Hos Randers Tandhjulsfabrik har vi fokus på altid at kunne tilbyde de løsninger som kunderne efterspørger til en konkurrencedygtig pris. Derfor forbedrer vi løbende vores processer og arbejdsgange, samtidigt med at vi investerer i maskiner og ny teknologi. Det gør vi for at sikre øget effektivitet og udvidelse af vores kompetenceområde til gavn for vores kunder. 

På vores 12.000 m2 store produktionsanlæg, råder vi over en maskinpark på omkring 100 højteknologiske maskiner, fra de mest anderkendte leverandører af tandhjulsmaskiner. Her har vi udstyr og kapacitet til at håndtere mange forskellige typer opgaver.

En vigtig del af vores proces er at kunne tilbyde den bedste dokumentation af kvalitet og tolerancer. Derfor har vi investeret det mest avancerede måleudstyr på markedet. 

Du kan se hvilke tandhjulsprodukter og løsninger vi konkret tilbyder her. Har du spørgsmål om vores processer og hvad de betyder for vores udbud af løsninger kan du kontakte vores tekniske sælgere her.

            

I vores maskinpark har vi 10 CNC-styrede maskiner til drejning af forskellige materialer og til alle typer bearbejdning. Læs mere

​​Med 30 maskiner med forskellige specialiseringer kan vi levere en lang række forskellige typer fortanding. Læs mere

Vi tilbyder forskellige slibning af tandhjul​ på vores 4 tandslibere i flere forskellige kvaliteter . Læs mere    

​Vi råder over det mest avancerede udstyr på markedet til at måle, kvalitet, dimensioner og tolerancer. Læs mere

​Randers Tandhjulsfabrik A/S  •  Haraldsvej 19, DK-8960 Randers SØ  •  Telefon: +45 8642 4177  •  E-mail: info@tandhjul.dk  •  CVR: 14986219