Kvalitet

Detaljerne gør forskellen

Vi leverer værdi


For os er kvalitet mere end et godt produkt. Vi tror på, at det er detaljerne, der gør forskellen og leverer værdi til vores kunder. Derfor optimerer vi hele tiden vores processer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kontrollerer den løbende. Det har vi gjort, siden Randers Tandhjulsfabrik blev grundlagt for 100 år siden.

Vi benytter kun certificerede leverandører og materialer, og vores eksperter står altid klar med rådgivning. Alt sammen for at sikre at produkterne til vores kunder er af bedste kvalitet og tilfører mest mulig værdi til jeres forretning.

Dokumentation af kvalitet og præcision


Vores virksomhedskultur er baseret på driftsikkerhed, pålidelighed og partnerskab. Dokumentation er en naturlig del af disse værdier. Vi måler og dokumenterer kvalitet, tolerance og præcision løbende gennem hele processen. Disse data er mere end teknisk dokumentation – de er også reduktion af bekymringer og dokumentation af pålidelighed og værdi, der kommer oveni selve produktet. Som kunde bestemmer I omfanget af dokumentationen. Den kan spænde fra en grundlæggende målingsrapport til ikke-destruktiv prøvning. 

 

Gennemsigtighed via sporbarhed


Vores produkter kan følges hele vejen fra ordreafgivelse til levering. Alle vores processer dokumenteres og arkiveres, og alle vores gear og tandhjul bliver udstyret med unikke serienumre. 

ISO-standarder og fødevaregodkendelse


God kvalitet kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt arbejde og passion for præcision. Vores kvalitetssikringssystem er ISO 9001-certificeret, ligesom vi er ISO 14001-miljøcertificerede og fødevaregodkendte. ISO-certificeringer er foretaget af DNV. 

ISO-certifikat

Fødevaregodkendelse

 

Kontakt os  


Har I brug for mere information, så send os en mail

Send mail