KARRIERE

Bliv vores nye kollega

VORES LEDIGE STILLINGER.

 

PTA-medarbejder:

Vi har planer om vækst og mange nye kunder i 2020, så derfor søger vi en ny kompetent  PTA-medarbejder.

 

Randers Tandhjulsfabrik A/S er en meget anerkendt underleverandør til bl.a. Heavy duty industri, Procesindustrien, Fødevareindustrien og hele den maritime sektor. Sidste år var vores vækst 10%, og vi vil fortsætte vores vækst i årene fremover. Derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega til PTA-afdelingen. Din daglige arbejdsplads bliver på Haraldsvej 19 i Randers hvor der i dag er ca. 45 medarbejdere ansat.

 

Jobbet
Du får din faste plads i PTA-afdelingen, hvor du vil få reference til vores Fabrikschef. Du vil få din daglige gang på værkstedet og i målerummet hvor dit ansvar, sammen med dine øvrige kolleger i PTA er, at sikre planlægning, routing og optimeringen af alle processer samt dokumentstyring af kvalitetsafdelingens dokumenter. Du vil også skulle arbejde med nye tegninger af emner og bestille nye værktøjer samt hjælpe til med, at produktionen kører problemfrit og mest effektivt.

 

Din baggrund
Du er måske uddannet maskinmester, industritekniker/maskinarbejder, har stor erfaring med spåntagende produktion og synes det er spændende at være med til at optimere og forbedre produktionen hele vejen rundt.

Min. 3-4 års erfaring fra lign. job.

Send ansøgning til: lbn@tandhjul.dk