Økonomichef til Randers Tandhjulsfabrik A/S

​Vores nuværende økonomichef går på velfortjent efterløn efter 45 år i virksomheden, og vi skal derfor
have gennemført et generationsskifte i vores økonomiafdeling.

Føler du dig hjemme i SMV segmentet hvor opgaverne spænder vidt, og hvor du selv er hands-on og nede i detaljen ift. analyser, rapportering og det daglige arbejde i en konomiafdeling vil du være en stærk kandidat til jobbet som vores nye økonomichef.

Du bliver ansvarlig for en effektiv økonomistyring i virksomheden og for at sikre valid og fyldestgørende rapportering. Samtidigt bliver du en vigtig spiller i forbindelse med den digitaliseringsproces, der skal gennemføres som et af hjørnestenene i virksomhedens nye strategiplan.

Opgaverne som økonomichef er blandt andet:

  • Ledelse af konomiafdelingen og medlem af ledergruppen
  • Udarbejdelse af årsregnskab, måneds- og bestyrelsesrapportering
  • Cash flow og likviditetsanalyser
  • Udarbejdelse og opfølgning på budgetter i samarbejde med CEO og ledergruppen
  • Udarbejdelser af konomiske analyser
  • Ansvarlig for lønbogholderi
  • Ansvarlig for virksomhedens IT
  • Hands-on arbejde i alle områder af afdelingen

Vi forventer en bred erfaring fra økonomiafdelingen – gerne fra SMV segmentet med både faglærte og funktionærer og gerne fra fremstillings- og/eller teknisk industri.

Du har en bred forretningsforståelse og en relevant videregående uddannelse indenfor området, du er teamplayer, og du trives godt i en mindre organisation, hvor hænderne er få og opgaverne alsidige.

Du skal kunne trives med at være en central person internt i en virksomhed fyldt med historie og traditioner men med højt til loftet og store muligheder for personlig udvikling.

Randers Tandhjulsfabrik A/S er en frisk, 100-årig familievirksomhed, der i 2021 er påbegyndt et generationsskifte med ny ledelse og igangsætning af en ekspansiv 5-års plan. Virksomheden er blandt Danmarks førende tandhjulsfabrikker med ordreproduktion primært til eksport. Kundeporteføljen tæller en række store industrivirksomheder indenfor marine-, proces- og industrisektoren. Læs mere på www.tandhjul.dk.

Stillingen ønskes besat med opstart senest 1. oktober 2021 og samtaler vil blive gennemført løbende. Ansøgning og CV sendes til laj@tandhjul.dk og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Administrerende direktør Lau Akstrup Jensen på 4030 2712.