Service

Mere end I forventer

Vi gør det nemt for dig

 

Hos Randers Tandhjulsfabrik måler vi vores succes på vores kunders tilfredshed. Vi mener, at nøglen til dette ikke alene er et godt produkt, men også god service. Fleksibilitet, pålidelighed, vejledning og tilgængelighed bringer yderligere værdi til vores kunder.
Vi lader jer ikke vente. Standardforespørgsler bliver besvaret inden for 24 timer, og har I komplekse forespørgsler, giver vi feedback inden for 72 timer. 

Pålidelig rådgivning


Vores mangeårige erfaring sikrer vores kunder pålidelig rådgivning af højeste kvalitet. Vi rådgiver om design, valg af materiale, optimering, kvalitetskrav, specifikationer og varmebehandling ud fra jeres tegninger og ud fra, hvad det enkelte produkt skal bruges til. Skal I udvikle et nyt produkt, hvortil der er behov for transmissionsdele, står vi ligeledes til rådighed med vores ekspertise. 

Prøver og prototyper


Når der skal udvikles et nyt produkt, kan det kræve forbedringer og justeringer. Vi har stor erfaring med at producere prototyper af tandhjul, så I kan få leveret prøveemner ud fra jeres eget design. 

Tilstandsrapport på brugte dele 


Viser jeres gear tegn på slitage? Vi analyserer tilstanden på brugte dele og vurderer behovet for reparation. I den forbindelse udfører vi beregninger af omkostninger. I får eksperthjælp som sammen med en tilstandsrapport kan danne grundlag for jeres beslutning om, hvorvidt det bedst kan betale sig at reparere eller erstatte med et nyt produkt.

I beslutter, hvor detaljeret jeres rapport skal være. Vi udarbejder tilstandsrapporterne i et spænd fra grundlæggende til avancerede analyser. 

Renovering


Det kan ikke undgås, at maskindele bliver slidte med tiden. Vi tilbyder renovering af gearkasser, så I kan holde jeres forretning kørende. 

Produkterne kan pakkes individuelt


Vi vil gerne gøre det så nemt for jer som muligt. I kan få pakket alle jeres elementer samlet i én kasse eller få pakket dem enkeltvis, så de er klar til at blive sendt som reservedele. 

 

Levering i hele verden


Fleksibilitet og pålidelig levering er afgørende. Jeres ordrer bliver altid behandlet så hurtigt og effektivt som muligt for at sikre, at I får jeres produkter, præcis når I skal bruge dem. Vi tilbyder just-in-time-levering og leverer til tiden. I hele verden.

Leveringsbetingelser

 

Kontakt os  


Har I brug for mere information, så send os en mail

Send mail